e-mail:  
jelszó:  
  elfelejtett jelszó
  regisztráció

termékeink

Gázkazán
Elektromos kazán
Gázkonvektor
Vízmelegítő
Szabályzó
Kiegészítők
Füstgázelvezetés
Szilárdtüzelés
Tároló
Leértékelt áruk
a kategóriarendszer kinyitásához
használja a kis ikonokat!
  termék-összehasonlító

Részletes kereső


Információk


Kedvenc termékeim

Jelentkezzen be honlapunkra és állítsa össze saját kedvenceit!

Kalkulátor

Számolja ki egyszerűen és gyorsan, milyen teljesítményű kazánra van szüksége!
Alapterület: m2
Belmagasság: m
Falszerkezet:Szállítás

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben és/vagy telefonon visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3-8 munkanapon belül történik. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.


Az áruházunkban vásárolt termékek kiszállítását szerződött futárszolgálattal (DPD, MPL) végezzük. A futárszolgálat munkatársai munkanapokon, 8 és 17 óra között kézbesítenek.
 

Minden termékre illetve összeállításra vonatkozó házhoz szállítási díjaink, melyek a vásárlási folyamat 2. pontjában állíthatók be:

- Budapest és Pest megye (0-40 kg-ig)
3 990 Ft (bruttó)
- Vidéki (0-40 kg-ig)
4 990 Ft (bruttó)
- Országos szállítás súlykorlátos termékekre  (40,1 kg-tól 300 kg-ig)
(Pontos szállítási költséget rendelés feldolgozása után küldjük meg vagy érdeklődjön rendelés előtt ügyfélszolgálatunk elérhetőségén)
5 500 Ft-tól - 14 500 Ft-ig (bruttó)


Termékeinket minden esetben garanciajeggyel és magyar nyelvű használati, kezelési utasítással szállítjuk !

Garancialevelet a csomag tartalmazza (általában a termék oldalán egy kis tasakban található). Garanciajegy pótlására irányuló kérést áruátvétel után 5 napon túl nem áll módunkban elfogadni. A garanciajegy hiánya kizárólag írásban e-mailen keresztül jelenthető felénk! 5 napon túl garanciajegyet csak térítés ellenében tudunk biztosítani.


Vásárlásról papír alapú kinyomtatott számlát vagy e-számlát kap. A kinyomtatott számla a garancialevél mellett a kis tasakban található. E-számlát a megrendelésen leadott email címre küldjük ki. E-számláról bővebb információt itt kaphat. Hiányzó számlát, kérjük a megadott elérhetőségeink egyikén jelezze felénk.


Rendelt termék kiszállítással kapcsolatban az alábbi emailen címen érdeklődhet:
iroda [kukac] kazanwebaruhaz.hu


Forgalmazó cégektől naprakész készlet információ - bár a mi oldalunkon a feltétel adott - nem áll rendelkezésünkre, ezért az előre nem látható készlet hiány esetén fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására. Ebben az esetben e-mailen vagy telefonon tájékoztatjuk Önt.

A GYÁRTÓK fenntartják maguknak a jogot bármilyen technikai újítás, változtatás bevezetésére előzetes értesítés nélkül is. Ebből kifolyólag reklamációt nem tudunk elfogadni!

0 db terméket tartalmaz
összesen 0 Ft értékben
  kosár részletes tartalma
  gyorsnézet

Ügyfélszolgálat


Műszaki segítség:

06-20-519-71-71


Műszaki segítség:

muszaki@kazanwebaruhaz.hu


Ügyfélszolgálat e-mail:

Küldéshez katt ide

vlmerchants


Márkáink


Hírek

Hallott-e már a víz- és savharmatpontról?

2015-03-27 14:58
A kondenzációról röviden.
  bővebben

Nagy változás jön a gázkazánoknál!

2015-01-12 9:14
Közölte a Magyar Energiahatékonysági Intézet(MEHI)szeptember 26-ától energiacímke kerül a gázkazánokra is.
  bővebben

E-számla bevezetés

2014-11-04 14:14
Kazanwebaruhaz.hu oldalt üzemeltető VL Merchants Kft. 2014.november 3.-tól e-számlát állít ki legtöbb esetben a vásárláshoz.
  bővebben

Gázfűtési veszélyek korszerűsítéskor

2013-09-03 15:13
Bonyolult világban élünk, amelyet számtalan törvény és rendelkezés szabályoz, s ezeket saját érdekünkben be kell tartanunk.
  bővebben

Fűtésszabályozás korszerű eszközökkel

2013-09-03 14:44
A fűtési energia-megtakarítást sokféleképpen el lehet érni, a meglévő fűtési rendszer tudatos használatától kezdve a korszerű fűtési rendszer és fűtésszabályozás kiépítéséig.
  bővebben
  hírarchívum


Kezdőoldal Á.SZ.F Garancia
VL Merchants Kft.
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz